18 Kas 2016

Emanetiniz Emanetimizdir

Şehit yakınları ve Gaziler için SÜ Tıp Fakültesi bünyesinde ‘Özel İrtibat Bürosu’ sözünü hayata geçiren Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, “Şehitlerimizin emanetleri bizlerinde emanetidir ve emanete hizmet etmek asli görevimizdir” dedi.

Önceki gün Şehit yakınları ve Gaziler ile birlikte düzenlenen toplantıda şehit yakınlarının ve gazilerin sorunlarını dinleyen Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, burada şehit yakınları ile gazilerin hastane hizmetlerinden daha kolay ve sorunsuz hizmet almalarını sağlamak amacıyla özel bir büro oluşturma sözü vermişti. Rektör Şahin’in verdiği söz üzerine harekete geçen Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yönetimi kurum bünyesinde var olan ve akademik personele hizmet veren Akademik Büro’nun alt birimi olarak , “Gazi ve Şehit Yakınları İrtibat Bürosu” nu hizmete açtı.

Hizmete giren büro sayesinde şehit yakınları ve gazilerin daha rahat hizmet alacaklarını ifade eden Hastane Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Yılmaz, “Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Şahin’in girişimleri üzerine bu büroyu hayata geçirdik. Vatanımız için canlarını veren şehitlerimiz ve gazilerimiz için ne yapsak azdır. Rektörümüzün şehit yakınlarımıza ve gazilerimize verdiği sözü yerine getirmek ve şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkmak bizim için gurur vericidir.

Hayata geçirilen irtibat bürosunda görevli arkadaşımız hastaneye gelen şehit yakınları ve gazilerimize eşlik edecek ve hangi birime gitmesi gerekiyorsa seri şekilde hizmet almalarını sağlayacak.

Şehit yakınlarımız ve gazilerimizin bu hizmetten faydalanmaları için hastaneye geldiklerinde kendileri için oluşturulan Gazi ve Şehit Yakınları  İrtibat Bürosu’na baş vurmaları yeterli olacaktır” dedi.

error: Sağ Tık Kapalı !!