3 Oca 2017

Kasım-Aralık Dönemi Ayın Personelleri Töreni Gerçekleştirildi

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde, “Kasım-Aralık 2016 Dönemi Ayın Personelleri” ödül töreni gerçekleştirildi.

Hemşirelik, Sekreterlik, Sağlık, Yardımcı Personel, Teknik, İdari ve Güvenlik ana başlıklarında oluşturulan  “Ayın Personeli” töreni hastane yönetimi ve personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sağlık Hizmetleri kategorisinde ayın personeli seçilen 2010 yılından bu yana hastanemizde görev yapan, halen Biyokimya Laboratuvarında görevini yürüten Emine Sarıkaya’nın belgesini Başhekim yardımcısı Doç. Dr. İlhan Çiftçi takdim etti.

Yardımcı Personel Hizmetleri Kategorisi’nde ayın personeli seçilen 2010 yılından bu yana hastanemizde çalışan ve halen Plastik Cerrahi Kliniği’nde Hasta Bakıcı görevini yürüten Nevzat Duran’ın belgesini Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zekeriya Tosun takdim etti.

Teknik personel hizmetleri kategorisinde ayın personeli seçilen 2010 yılından bu yana hastanemizde görev yapan ve halen Yemekhane Bölümü’nde aşçı yardımcısı olarak görevini yürüten Durali Başçı’ya belgesini Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Koplay takdim etti.

Sekreterlik Hizmetleri Kategorisinde ayın personeli seçilen 2010 yılından bu yana hastanemizde çalışan ve halen Patoloji Laboratuvarı’nda görevine devam eden Savaş Ceylan’ın belgesini Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Nevzat Serdar Uğraş takdim etti.

İdari Personel Hizmetleri kategorisinde ayın personeli seçilen 2009 yılından bu yana hastanemizde çalışan ve halen İnsan Kaynakları biriminde görevine devam eden Hacer Tuba Kesik’e belgesini Hastane Başmüdürü Uzman Mehmet Gülhan takdim etti.

Hemşirelik Hizmetleri kategorisinde ayın personeli seçilen, 2012 yılından bu yana hastanemizde çalışan ve halen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Kliniği’nde görevini yürüten Hatice Küçükçelebi’nin  belgesini Sağlık ve Hemşirelik Hizmetleri Müdür Yardımcısı Haydar Canbulat takdim etti.

Personellerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.