26 Oca 2017

OCAK 2017 DÖNEMİ AYIN PERSONELLERİ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde, “ Ocak 2017 Dönemi Ayın Personelleri” ödül töreni gerçekleştirildi.

Hemşirelik, Sekreterlik, Sağlık, Yardımcı Personel, idari ve Teknik – Güvenlik ana başlıklarında oluşturulan “Ayın Personeli” töreni hastane yönetimi ve personelinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Yardımcı Personel Hizmetleri Kategorisi’nde ayın personeli seçilen 2013 yılından bu yana hastanemizde çalışan ve halen genel temizlik hizmetlerinde görevini yürüten Recep Özdemir’e  belgesini Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. İlhan Çiftçi takdim etti.

İdari Personel Hizmetleri kategorisinde ayın personeli seçilen 2011 yılından bu yana hastanemizde çalışan ve halen Rapor Merkezi biriminde görevine devam eden Sinan Altun’a belgesini Başhekim Yardımcımız Doç. Dr. Mustafa Koplay takdim etti.

Sağlık Hizmetleri kategorisinde ayın personeli seçilen 2012 yılından bu yana hastanemizde görev yapan, halen Çocuk Allerji ve İmmunoloji Labaratuarı’nda görevini yürüten Ayça Emsen’e belgesini Çocuk Allerji ve İmmunoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasibe Artaç takdim etti.

Sekreterlik Hizmetleri Kategorisinde ayın personeli seçilen 2010 yılından bu yana hastanemizde çalışan ve halen Üroloji Polikliniği’nde görevine devam eden Ayşe Nurten Yılmaz’a  belgesini Üroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kaynar takdim etti.

Teknik – Güvenlik Hizmetleri kategorisinde ayın personeli seçilen 2011 yılından bu yana hastanemizde görev yapan ve halen güvenlik personeli olarak görevini yürüten Mehmet Gökmen’e belgesini Hastane Başmüdürü Uzman Mehmet Gülhan takdim etti.

Hemşirelik Hizmetleri kategorisinde ayın personeli seçilen, 2012 yılından bu yana hastanemizde çalışan ve Plastik Cerrahi Kliniği’nde görevini yürüten Gülcan Turis’e belgesini Plastik Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehtap Karameşe takdim etti.

Personellerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.