17 Tem 2018

Tıp Fakültesi Hastanesi emektarlarına vefa borcu

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne uzun yıllar hizmet verdikten sonra emekli olarak görevini tamamlayan çalışanlara Rektörümüz adına bir hediye takdim edildi.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başmüdürü Öğr. Gör. Mehmet Gülhan ile bir araya gelen emektar çalışanlar yıllarını verdikleri hastaneyle gönül bağları oluşturduklarını ve emeklilik hayatına geçtikleri bu günlerde buruk bir sevinç yaşadıklarını ifade ettiler.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin adına emekli çalışanlar ile görüşen ve onlara Rektörümüz adına bir hediye takdiminde bulunan Hastane Başmüdürü Öğr. Gör. Mehmet Gülhan ise hastane olarak çalışanlarının emeklerine büyük kıymet verdiklerini ifade ederek, “Bu arkadaşlarımız yıllarca görevlerini başarıyla yerine getirdiler. Şimdi ise yeni bir hayat dönemi olan emekliliğe adım atıyorlar. Tıp Fakültesi Hastanesi olarak, Rektörümüz adına, yıllarca bizimle birlikte olmuş bu arkadaşlarımıza minnettarlığımızın bir nişanesi olması düşüncesiyle küçük birer hediye takdim ettik. Kendilerine yeni hayatlarında başarılar diliyoruz” dedi.