6 Kas 2019

EKİM-2019 AYIN PERSONELLERİ TÖRENİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde, “Ekim-2019  Dönemi Ayın Personelleri” ödül töreni gerçekleştirildi.

Tıp Fakültesi Beyhekim Toplantı salonunda düzenlenen  Hemşirelik, Sekreterlik, Sağlık, Yardımcı Personel, İdari ve Teknik – Güvenlik ana başlıklarında oluşturulan “Ayın Personeli” töreni ; Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Göktaş, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şerefnur Öztürk, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof Dr. İnci KARA, Tıp Fakültesi Hastanesi  Başhekim Yardımcısı Prof Dr. İlhan Çiftçi, Tıp Fakültesi Hastanesi  Başhekim Yardımcısı Prof Dr. Mustafa Koplay, Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç. Dr. Hüsamettin Vatansev öğretim üyeleri ve hastane personellerinin katılımıyla gerçekleşti.

İdari Personel Hizmetleri kategorisinde ayın personeli seçilen Erdinç ESKİCİ’ye  belgesini Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa ŞAHİN takdim etti.

Teknik – Güvenlik Hizmetleri kategorisinde ayın personeli seçilen Kaşif OĞUL’a belgesini Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Göktaş takdim etti.

Yardımcı Personel Hizmetleri Kategorisi’nde ayın personeli seçilen Hasan YİĞİT’e belgesini Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Şerefnur Öztürk takdim etti.

Hemşirelik Hizmetleri kategorisinde ayın personeli seçilen Mehmet KAVLAK’ a belgesini Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz takdim etti.

Sağlık Personeli Hizmetleri kategorisinde ayın personeli seçilen Alperen Çetin COŞKUN’a belgesini Radyoloji  AD. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan CEBECİ takdim etti.

Sekreterlik Hizmetleri Kategorisinde ayın personeli seçilen Mühibe EKMEKÇİOĞLU’na belgesini Göz Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof Dr. Banu TURGUT ÖZTÜRK takdim etti.

Ekim ayı personeli teşekkür belgesi takdim töreni, aile fotografı çekiminin ardından sona erdi

Personellerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.