5 Ara 2019

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ HASTANESİ’NİN ACI KAYBI

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Murat Öncel 24.11.2019 tarihinde vefat etti.
Doç. Dr. Murat Öncel için ilk olarak görev yaptığı Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimliği önünde tören düzenlendi.

Cenaze namazı ise 25.11.2019 tarihinde öğle namazını müteakip Selçuk Üniversitesi Alaaddin Keykubat Kampüs Camisinde kılındı. Namaza Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar GÖKTAŞ, Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi  Hastanesi Yönetimi, Hocamızın yakınları ve mesai arkadaşları katıldı.

Değerli Hocamıza  Allah‘tan rahmet; sevdiklerine, yakınlarına ve tüm Selçuk Üniversitesi ailesine başsağlığı dileriz.

Makamı âli, mekânı cennet olsun.