13 Mar 2020

SELÇUK TIP’TA KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ ALINDI

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yönetimi  ‘Çin’den çıkarak dünyayı saran korona virüsü (Covid-19) için gerekli tedbirleri aldı.

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde Corona Virüsüne (2019-Ncov) ilişkin hastanemizde alınması gereken önlemler için Enfeksiyon Kontrol Komite toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda alınan kararlar doğrultusunda  Korona Virüsü şüphesiyle Hastanemize başvuran hastalar ile ilgili uygulanması gereken işlemler, sağlık çalışanlarının hastane ortamında bulaşıcı hastalıklardan korunmasını sağlamayı amaçlayan eğitim toplantıları yapıldı.

Corona Virüsüne (2019-Ncov) karşı çalışan ve hastaların bilgilendirilmesi için hastane web sayfası ve  duyuru panolarına konu ile ilgili bilgilendirme yazıları konuldu. Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi yönetimi tarafından alınan karar ile enfeksiyon kontrol önlemleri çerçevesinde hasta sağlığını korumak amacıyla geçici olarak hasta ziyaretleri kaldırıldı.