13 Ara 2021

S.Ü. Tıp Fakültesi Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından 03 Ocak 2022 – 04 Şubat 2022 tarihleri arasında Yenidoğan Yoğun Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı düzenlenecektir. Bahse konu sertifikalı eğitim programının başvuruları 13 – 17 Aralık 2021 tarihleri arasında alınacak olup başvuru yapmak isteyen katılımcılar aşağıda bilgileri yer alan Program Sorumlusu ile iletişime geçebilirler.

Program Sorumlusu:
Adı Soyadı: Prof. Dr. Hanifi SOYLU
Tel: 0332 241 50 00
Dahili: 44380 – 44541
e-Posta: hasoylu@hotmail.com

Adres:
Akademi Mahallesi Yeni İstanbul Caddesi No:313 Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Yerleşkesi Selçuklu /Konya

Başvuru Belgeleri:
1-Başvuru Formu (Forma ulaşmak için tıklayınız )
2-Unvanıyla ilgili diploma fotokopisi (Başvuru formuyla diploma arasında soyadı değişikliği varsa nüfus cüzdanı fotokopisi de eklenecektir.)
3-Başvuru sahibi, Yenidoğan Yoğunbakım Ünitesinde çalıştırılması planlanan personel ise çalıştığı Hastane Yönetiminden alınacak “Yenidoğan Yoğun Bakım Ünitesinde çalıştırılması planlanmaktadır.” ibaresi bulunan resmi yazı