20 Kas 2023

HASTANEMİZDE “BEBEK DOSTU HASTANE YILLIK DEĞERLENDİRME ZİYARETİ “ GERÇEKLEŞTİ

Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları programı kapsamında “Bebek Dostu Hastane” unvanını sürdüren Hastanemize İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri tarafından yıllık değerlendirme ziyareti gerçekleştirildi. Sağlık Müdürlüğü yetkilileri hastanemizin Pediatri Poliklinikleri ve Servisleri, Kadın Sağlığı ve Hastalıkları Poliklinikleri ve Klinikleri, Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi, Çocuk Acil Servis ve Laktasyon Ünitesinde değerlendirmelerde bulundular.

Bebek Dostu Hastane unvanını aldığımız ilk günden itibaren kurum olarak bebeklerimizin fiziksel ve ruhsal sağlıklarını güçlü temeller üzerine inşa etmek adına sorumluluklarımızın bilincinde olarak bu yolda gereken hizmetleri sürdürmekteyiz.