18 Ara 2023

HASTANEMİZ TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ “24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MÜZİK DİNLETİSİ”

Hastanemiz Toplum Ruh Sağlığı Merkezinden (TRSM) hizmet alan hastalarımızın ve çalışanlarımızın hazırlamış olduğu “24 Kasım Öğretmenler Günü Müzik Dinletisi” programı Beyhekim Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Müziğin iyileştirici gücünü kullanarak hastaları rehabilite etmek, iyiliğin toplum içerisinde mümkün olduğunu gösterebilmek amacıyla bir araya gelindi.

Dinleti sonrasında Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Toplum Ruh Sağlığı Merkezi sorumlu hekimi Doç. Dr. Memduha AYDIN; emeği geçenlere teşekkürlerini sundu, müziğin hastalara ve topluma kazandırdığı iyiliği, öğretmenlerimizin desteklerini, toplumun hastalara bakış açısını özetleyen konuşması sonrasında çalışanlara teşekkür belgesi takdimi yapılarak program sonlandırıldı.