25 Nis 2024

HASTANEMİZDE 22-28 NİSAN “TIBBİ LABORATUVAR ÇALIŞANLARI HAFTASI” KUTLANDI.

/

Sağlık bakanlığı tarafından sağlık hizmet sunumunda her gün birçok kritik test gerçekleştirerek, tanı ve tedavi süreçlerine büyük katkı sağlayan ülkemizdeki tanı hizmetleri çalışanlarının motivasyonunu artırmak, mesleki dayanışmayı desteklemek ve kapsayıcılığını genişletmek amacıyla 2024 yılı sağlıkta özel günler takvim kapsamında, bu yıl itibarıyla” 22-28 Nisan Tıbbi Laboratuvar Çalışanları Haftası “24 Nisan’da hastanemizde kutlandı.

Başhekimimiz Prof. Dr. Mustafa KOPLAY’ın açılış konuşmasının ardından Başhekim yardımcımız Doç. Dr. Salih MAÇİN “Akılcı Laboratuvar Uygulamaları” ile ilgili konuşma gerçekleştirdi. Bölüm hocalarımızdan; Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Duygu FINDIK, Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ali ÜNLÜ, Tıbbi Patoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeliha Esin ÇELİK, Tıbbi Genetik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğretim Üyesi Özkan BAĞCI, Tıbbi Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Transfüzyon Merkezi Sorumlusu Prof. Dr. Uğur Arslan’ın sunumlarıyla devam etmiştir.

Yine bu etkinlik kapsamında, bugünün anısına düzenlenmiş olan meslekte 30 yılını tamamlayan öğretim üyelerimize ve 20 yılını tamamlayan çalışanlarımıza “Teşekkür Belgesi” takdimi, Aile Fotoğrafı çekimi ve ikramlar ile kutlama tamamlanmıştır.